Gratis thuisbezorgd Klik hier voor onderdelen Klik hier voor garantie

Ferm Nieuws

Ferm Totaal introduceert Premium Power: een complete toplijn Ferm gereedschappen die werken op één gepatenteerde Lithium-Ion accu. Dankzij deze lichte, krachtige, duurzame en milieuvriendelijke accu levert Ferm Premium Power dezelfde prestaties als machines met snoer. En dat is heel bijzonder.

 

Interactieve verpakkingen

Maak kennis met het nieuwe verpakkingsconcept van FERM. Een verbeterd design met geïntegreerde QR Codes die jou alle relevante informatie bieden. 
Door het simpele scannen van de QR Codes krijg je direct toegang tot productvideo’s, producthandleidingen, de mobiele website, algemene informatie en de mobiele app. Hiermee is alle mogelijke informatie die jij nodig hebt tijdens het klussen altijd beschikbaar. 

Van professional tot doe-het-zelver

Professionals werken al met Li-Ion accumachines. Deze nieuwe technologie biedt immers grote voordelen als het gaat om prestatie, energieverbruik, gewicht, milieuvriendelijkheid en levensduur. Logisch, dat ook de doe-het-zelver zeer geïnteresseerd is in dit geavanceerde gereedschap. Zeker nu het ook nog betaalbaar is.

Complete range op één Li-Ion accu
Ferm brengt hier met trots een complete lijn nieuwe machines die werkt op één Li-Ion accu. Zo maakt Ferm professioneel gereedschap bereikbaar voor iedereen. Naast deze prima prijs-kwaliteitverhouding hebben de Ferm Premium Power machines een optimale gebruiksvriendelijkheid. Dankzij het ergonomisch design, de soft grip en de unieke LCD display die de resterende werktijd aangeeft.

Superieure Li-Ion technologie
De 18 Volt, 2,2 Ah Li-Ion accu van de Ferm Premium Power machines is kleiner, tot 40% lichter en dus gebruiksvriendelijker dan de traditionele NiCd- en NiMH-accu’s. Bovendien levert de accu tot 100% meer ‘werktijd’ zonder dat het vermogen vermindert tijdens het gebruik. De 1000x herlaadbare accu kan zonder cooling-down binnen een uur volledig worden opgeladen. En omdat er praktisch geen zelfontlading optreedt, zijn de Ferm Premium Power accu’s altijd klaar voor gebruik. Ook onder extreme weersomstandigheden.

Geen overbelasting of capaciteitsverlies
De door Ferm ontwikkelde én gepatenteerde ‘balancing’ techniek houdt elke batterijcel in de Li-Ion accu scherp in de gaten. Dit uiterst betrouwbare systeem beveiligt de accu niet alleen tegen overbelasting, maar zorgt ook voor het uitblijven van het ‘geheugen-effect’: capaciteitverlies bij het laden van een niet-lege accu.

Geen cadmium, dus beter voor het milieu
Voor de Ferm Li-Ion accu’s worden veel milieuvriendelijker materialen gebruikt dan voor NiCd- of NiMH-accu’s. Zo bevatten ze geen cadmium. Maar er zijn nog meer pluspunten. Omdat de Li-Ion accu geen zelfontlading kent en tot twee keer langer meegaat, hoeft de accu minder vaak te worden opgeladen. Dit leidt uiteraard tot een lager energieverbruik per gebruiker. En hiermee wordt misschien wel de belangrijkste stap vooruit gezet: een schonere toekomst voor iedereen!