Gratis thuisbezorgd Klik hier voor onderdelen Klik hier voor garantie

Ferm Tips over Ferm machines en producten

 
Ferm Generator PGM1006
 In gebruikname; 1. Allereerst, voordat de generator gestart wordt, dient de olietank bijgevuld te worden met 600 ml motorolie (10W-30/10W/40). 2. Nadat de benzinetank(Benzine 95 Ongelood) gevuld is schakelt u de aan/uit knop aan. 3. Hierna dient de choke omgezet te worden. Deze bevindt zich van vooraanzicht af, aan de linkerzijde van de generator. 4. Daarna gebruikt u het trekkoord (linkerzijde) om de motor te starten. 5. Wanneer de motor constant loopt, kan de schakelaar (voorzijde) omhoog gedrukt worden.
 
 
Wie en wat is Ferm? 
Bedrijfinformatie
Ferm. De naam zegt het al: geen woorden maar daden. Dynamiek, kracht, beide benen stevig op de grond. Hard werken en vooral de drive en passie om het steeds weer beter te doen. Dat is kenmerkend voor de machines en gereedschappen die Ferm importeert voor de Doe-Het-Zelf en semi-professionele markt. Maar het is ook kenmerkend voor de organisatie van Ferm.
 
Met een uitgebreid assortiment elektrische gereedschappen biedt Ferm miljoenen doe-het-zelvers optimaal gebruiksgemak en krachtige prestaties tegen een scherpe prijs. Klanten vertrouwen op de kwaliteit van Ferm. Of het nu gaat om het simpel boren van een gaatje of om een complete verbouwing. Ferm heeft altijd ‘Just a perfect tool’.
De oprichting en groei van de Ferm-organisatie zijn een schoolvoorbeeld van wat 'doe-het-zelvers' met ondernemingszin en lef kunnen bereiken.
Ferm werd in 1966 opgericht en heeft tegenwoordig, naast een vestiging in Zwolle ook een dochteronderneming in Shanghai. Jaarlijks vinden duizenden machines en gereedschappen van Ferm hun weg naar doe-het-zelfwinkels, bouwmarkten, warenhuizen en supermarkten in Europa, Australië, Oekraïne en enkele andere landen. In haar zoektocht naar continue verbetering, gaat Ferm steeds weer de uitdaging aan. Eigenlijk net zoals de miljoenen doe-het-zelvers die bij elke klus weer vertrouwen op Ferm.
 
 
Ferm was één van de eerste importeurs van Doe-Het-Zelf gereedschappen die de mogelijkheden onderzocht om haar producten in China te laten fabriceren. Ferm is trots op de uitstekende relaties die hier zijn opgebouwd en heeft sinds 1992 in China - de snelst groeiende economie van de wereld - een eigen organisatie: Ferm Global. Dankzij de Chinese organisatie is Ferm in staat een zeer goede kwaliteit van de gereedschappen te garanderen, tegen de juiste prijs. De productkwaliteit wordt bevestigd door gerenommeerde onafhankelijke keuringsinstanties als TÜV en LGA die de Ferm producten als goed beoordelen. De Nederlandse en de Chinese organisatie hebben dagelijks intensief contact en spelen samen in op de wensen van de internationale markt. Iedere levering uit China wordt voorafgegaan door een uitgebreide kwaliteitsinspectie door Ferm, zodat u 'value for money' krijgt.
‘Voortdurende verbetering’ is de lijfspreuk van Algemeen directeur mevrouw Bakker – van Ingen. Haar passie voor mensen, zakendoen en het product resulteert in een nimmer aflatende innovatiedrift. In techniek, maar ook in design, service of marketing. Ferm zal altijd op zoek zijn naar nieuwe producten.